Elke week kiezen we in de rubriek What To Do? een meisje uit dat jou om advies vraagt! K. (16) wil heel graag bij haar vriend slapen, maar van zijn moeder mag dat niet. What to do?

K.: ‘Ik heb al twee jaar met mijn boy, maar we mogen nog steeds niet bij elkaar slapen van zijn moeder. We hebben zowel tegen zijn ouders als mijn ouders verteld dat we er echt klaar voor zijn en dat als we het doen, we het natuurlijk wel veilig zouden doen. Toen had zijn moeder beloofd dat het zou mogen als ik zeventien word. (Van mijn ouders mag het wel, ze zijn blij dat we hebben gezegd dat we er klaar voor zijn.) Maar laatst zei ze ineens dat we er ook niet over hoeven te beginnen als ik zeventien ben (terwijl ze dat echt beloofd heeft). We zitten er zo erg mee dat we niet bij elkaar mogen slapen… Ik droom ervan om in zijn armen wakker te worden en elke keer schrik ik huilend wakker, want dan ligt hij er niet. We hebben het allang gedaan, maar als ze dat te horen krijgt, hebben we helemaal een probleem. Ik houd alleen niet van stiekem doen… Hebben jullie advies voor me, zodat mijn droom toch werkelijkheid wordt als ik zeventien ben?’

Heb jij ook een probleem waarvoor je advies wilt van andere meiden? Stuur het dan hier in en wie weet lees je het binnenkort terug op GIRLZ.nl!

Lees ook: Ik wil hem graag beter leren kennen