Elke week kiezen we in de rubriek What To Do? een meisje uit dat jou om advies vraagt! F. (15) had een tijdje verkering met een jongen. Nu is het uit, maar eigenlijk vindt ze hem nog leuk. What to do?

F.: ‘Ik heb vorig jaar een vriendje gehad in de klas. Het was niet heel bijzonder en we hebben niks gedaan, want toen we wat kregen ging hij die week daarna al op vakantie. Na een maandje alleen appen maakte hij het uit. Ik zat er nog mee, dus ik heb al mijn moed verzameld en hem verteld dat ik hem nog leuk vind. Hij stuurde terug dat hij eigenlijk gewoon nog geen vriendin wil. Na wat praten bleek dat ik zijn eerste vriendin ooit was en dat het ook de eerste keer was dat hij echt verliefd. Ik voel me nu een soort van schuldig, want ik wist niet dat ik zijn eerste was en heb het dus eigenlijk een beetje gelaten voor wat het was… Ik vind hem nu alleen nóg leuker, maar het is heel dubbel… Ik heb hem het leuke van iets hebben met elkaar niet kunnen laten zien en nu heb ik geen tweede kans denk ik… Alvast bedankt met antwoorden.’

Heb jij ook een probleem waarvoor je advies wilt van andere meiden? Stuur het dan hier in en wie weet lees je het binnenkort terug op GIRLZ.nl!

Lees ook: Mijn vriendin had flow met mijn crush