Instagram is helemaal hotter dan hot. Foto’s posten van je avondeten of die coole foto met je BFF delen met al je volgers, het is gewoon onwijs leuk. Maar het is stiekem ook tof dat we alle celebs in de gaten kunnen houden! Kijk snel welke Instagram-accounts echt niet mogen ontbreken in jouw follow list.

 

 

 

Justin Bieber (10,7 miljoen followers)
Het is waarschijnlijk geen verrassing, maar Justin Bieber mag zichzelf kronen tot koning van Instagram! Met zijn bijna 10,7 miljoen volgers is hij overduidelijk de populairste. Maar dat is ook niet zo heel gek, want zijn account is helemaal up-to-date. Om de paar dagen zien we weer een selfie van Bieber voorbijkomen of een foto met één van zijn muzikale vrienden. Natuurlijk kun je niet achterlopen op die miljoenen volgers, dus start following!

Kim Kardashian (9,8 miljoen followers)
Ben je ook altijd benieuwd hoe het gezinsleven van een echte ster eruitziet? Volg dan snel de Instagram van Kim Kardashian. Deze realityster deelt schattige kiekjes van haar lovely family en de leukste huisfeestjes. Ook deelt ze maar al te graag haar photoshoots met haar volgers! Checken dus!

Taylor Swift (6,4 miljoen followers)
Ook één van de meest populaire Instagram-accounts: die van miss Swift. Dat ze een druk leventje heeft, zien we aan haar account. Om de paar weken heeft Taylor even tijd om een leuke foto te posten. Maar die foto mag je dan ook echt niet missen. Stiekem zijn we best jaloers, want haar drukke leventje ziet er toch wel supergaaf uit!

Beyoncé (6,4 miljoen followers)
Een ode aan het glamourous leven van Beyoncé. Queen B is een actieve instagrammer en deelt vooral foto’s van shoots en optredens. Ook mogen we af en toe een glimp opvangen van haar hubby Jay-Z. Haar prachtige kindje Blue Ivy houdt ze liever privé op Instagram, maar we blijven hopen op een picture! Beyoncé mag dus ook niet ontbreken in jouw lijst! 

Zooey Deschanel (2,2 miljoen followers)
Zooey Deschanel staat bekend om haar schattige persoonlijkheid en dat zien we ook zeker terug op haar Instagram. Haar account staat vol met lieve en geeky foto’s. Als ze geen foto deelt van haarzelf met een gekke bek, dan deelt ze wel foto’s van haar hondjes of een random foto van een chagrijnige kat. Ook laat ze vaak zien hoe het eraan toegaat op de set van New Girl! Dat wil je dus niet missen.

Cody Simpson (1,8 miljoen followers)
Deze hunk is onwijs populair met zijn 1.8 miljoen volgers. Maar hij kan er natuurlijk altijd nog wat volgers bij gebruiken. Cody Simpson post enorm veel persoonlijke foto’s. Zo kun je eindelijk een kijkje nemen in het leven van Cody. En dat leven ziet er volgens ons onwijs leuk uit!

Ryan Seacrest (1,5 miljoen followers)
Voor wie hem niet kent, Ryan Seacrest is een Amerikaanse radio- en tv-presentator. En wat hij in het dagelijks leven vooral doet? Celebs ontmoeten! En dat deelt hij graag met al zijn followers op Instagram. Om de paar dagen verschijnt er wel weer een picture van Ryan met één van zijn beroemde vrienden. Ryan kent echt iedereen! Grote kans dus dat één van jouw favoriete celebs op zijn account verschijnt, wij zeggen: volgen!

Girlz!
Last but definitely not least; het Instagram-account van Girlz! Natuurlijk mag je ons niet vergeten zodra je al deze accounts gaat volgen. Klik snel op de ‘volg’-knop om helemaal op de hoogte te zijn van alles wat Girlz! doet en meemaakt!