Marije Zuurveld Kenzo Alvares

Je kunt nu samen met Marije Zuurveld en Kenzo Alvares een videoclip maken!

Marije Zuurveld en Kenzo Alvares zetten zich samen met Dance4Life in tegen seksuele intimidatie. Dit doen ze door de strijd tegen elkaar aan te gaan om binnen 24 uur een videoclip te maken en jij kunt daarbij helpen. Hoe vet?!

Seksuele intimidatie

In Nederland heeft 1 op de 3 meisjes en 1 op de 5 jongens onder de 18 jaar te maken gehad met seksuele intimidatie. Shocking, right? Marije Zuurveld en Kenzo Alvares zullen zich samen met Dance4Life inzetten tegen seksuele intimidatie en jij kunt hierbij helpen! 

Marije Zuurveld Kenzo Alvares

Marije Zuurveld en Kenzo Alvares zetten zich in tegen seksuele intimidatie door middel van een videoclipbattle. Wil jij meebepalen hoe de uiteindelijke videoclip eruit komt te zien? Dat kan! Van 1 oktober tot 11 december 2020 kun jij regisseur zijn van hun videoclips over grenzen en wensen. Via Instagrampolls kun jij stemmen op je fave move. Dit kan over bepaalde bewegingen gaan, maar ook over de beat van de clip of wat het verhaal gaat worden. Uiteindelijk kun je stemmen of de clip van Marije of Kenzo je favoriete clip is en dus wie de winnaar is geworden van de battle. Exciting!

Vandaag gaat de 24 uur van Kenzo Alvares in en door te stemmen op de polls op het Instagramaccount van @dance4lifenl kun jij mee bepalen hoe de videoclip er uiteindelijk uit komt te zien!

Ga jij je stem uitbrengen? 

Lees ook:

Beeld: Tim Buiting & Dance4Life|Bron: Dance4Life

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen