vindt hij mij leuk uitgekeken jongen zijn kouverliefd seks ik vind mijn gymdocent leuk verliefd op jongen die vriendin heeft hij heeft vriendin

Talk: ‘Ik wil graag een jongen zijn’

Ik zit ergens mee. Ik ben namelijk een meisje dat veel liever een jongen wil zijn. Ik vind jongens interessanter dan meisjes en ga ook meer met jongens om. Op een of andere manier lijkt het me gewoon fijner en makkelijker om een jongen te zijn.

Ik zit ergens mee. Ik ben namelijk een meisje dat veel liever een jongen wil zijn. Jongens vind ik interessanter dan meisjes en ga ook meer met jongens om. Op een of andere manier lijkt het me gewoon fijner en makkelijker om een jongen te zijn.

Ik haat het om borsten te hebben en iedere maand ongesteld te worden. Ik heb het hier nog met niemand over gehad en zelfs mijn ouders weten er niks van, maar ik zit er echt heel erg mee. Wat kan ik hier aan doen?

Hoe serieus jouw gevoel is, dat is iets wat jij zelf het best kunt beoordelen. Er zijn inderdaad mensen die het gevoel hebben dat ze in een verkeerd lichaam zijn geboren en daar zoveel problemen mee hebben dat ze ervoor kiezen om met behulp van een operatie van geslacht te veranderen. Maar dat is een heel lange, ingrijpende en pijnlijke weg. Je kunt natuurlijk ook gewoon een stoere meid zijn die graag jongensdingen doet en liever met jongens omgaat dan met meisjes. Probeer jezelf niet te dwingen om iemand te zijn die je niet wilt of kunt zijn, maar volg je gevoel. Jij bent wie je bent. En als dat betekent dat jij een jongensachtig meisje bent, dan is daar niks mis mee. 

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123RF

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat zou jij adviseren?

Gerelateerde artikelen