Mijn broer heeft laatst een feestje gehouden, en nou had ik op zijn Hyves gelezen dat ze veel bier en zo hebben gedronken.

En dat 'het gezellig was op bed' en dat er een glas kapot was en dat weten mijn ouders niet. Ik weet niet wat ik hiermee moet, want ik durf het niet tegen mijn ouders te zeggen. Een wanhopig meisje

Denk je dat je ouders het Hyves-adres van je broer niet kennen? En dat ze niet weten dat er tijdens dat feestje misschien wel dingen zijn gebeurd die je broer liever niet vertelt? Misschien weten ze heel goed wat er is gebeurd, maar hebben ze het niet tegen jou gezegd omdat het niet jouw probleem is. Hoe dan ook: ze hebben je broer alleen thuis gelaten met zijn vrienden en zullen daar heus wel afspraken over hebben gemaakt. Misschien heeft je moeder al lang gemerkt dat er een glas kapot is gegaan en dat er bier is gedronken. Misschien ook niet, maar dan is het nog steeds niet iets waar jij je zorgen om moet maken. Zolang hij het nog gewoon op een openbare Hyves-pagina durft te zetten, maakt hij zich in ieder geval geen zorgen over de reactie van zijn ouders. Dat hoef jij dus ook niet te doen.