Houd 15, 16 of 17 februari vrij in je agenda voor het Beauty, Fashion & Friends event! Er is zoveel te doen: meet bijvoorbeeld de Girlz!-redactie, krijg stylingadvies, loop over de catwalk of shop met korting. En als je nu je toegangskaart koopt, maak je kans op vip-kaarten voor het concert van One Direction!

Waar en wanneer?
Van zaterdag 15 tot en met maandag 17 februari 2014 kun je het BFF event bezoeken in de Amsterdam RAI. De toegangstijden zijn van 11.00 tot 18.00 uur. Kijk voor meer info op Bffevent.nl.

Kaarten bestellen
Als je voor 14 februari je tickets koopt, krijg je €4,55 korting! Je betaalt voor je toegangskaart slechts €14,95 i.p.v. €19,50 aan de kassa. Bestel snel je kaarten!

Huishoudbeurs
Wist je dat op 15,16 en 17 februari ook de Huishoudbeurs in de Amsterdam RAI is? Superleuk dus om samen met je moeder en je best friend naar de RAI te gaan. Terwijl jouw moeder over de Huishoudbeurs loopt, kunnen jij en je vriendin naar het BFF event. En daarna kun je met jouw BFF event-kaartje de Huishoudbeurs op om je moeder weer op te zoeken.