krachtige vrouwen hippe food spots

Krachtige vrouwen en hun hippe food spots

Happy, happy day: het is vandaag Internationale Vrouwendag en dat betekent dat we vrouwen nóg meer in de spotlights mogen zetten. Deze hippe food spots van krachtige vrouwen kunnen we vandaag extra supporten.

Lees ook: Nieuwe foodtrend: Cloud bread

Food spot Cafe des Florez, Den Haag

Deze hippe food spot is een must als je van Franse lekkernijen houdt. Cafe des Florez heeft niet alleen lekkere delicatessen, maar ziet er ook superleuk uit vanbinnen. Lucky you: alle accessoires zijn ook te koop. Shoppen en eten, onze twee favoriete bezigheden, komen bij elkaar. 

Florez

Mr. Stacks, Amsterdam

Goed nieuws voor iedereen in Amsterdam die een keer iets anders willen eten tijdens de lunch! Mr. Stacks is een coole food spot van de krachtige vrouw en chef Luna Rosa. No worries, voor zowel zoetig als hartig kun je terecht bij deze tent. 

Mr Stacks 3 food spot

Noemme, Den Bosch

Voor het lekkerste ontbijt, beste lunch en smakelijkste diner kunnen we terecht bij Noemme in Den Bosch. De eigenaressen van deze food spot zijn Karlijn en Jessie zijn niet alleen food-kenners, maar ook echte cocktail experts, dus dat is goed nieuws voor de achttienplussers!

Noemme food spot
Noemme

Food spot Frenchie, Haarlem

Misschien ken je deze hippe tent al, maar ook de girls in Haarlem kunnen binnenkort genieten van de kookkunsten van Frenchie. Alsof dat niet leuk genoeg is, kunnen we binnenkort ook overnachten in Hôtel Frenchie dat helemaal in Franse sferen is gestyled. Sounds like een Emily in Paris aflevering!

Frenchie Kopie

Lees ook: Quiz: Ben jij een food lover?

Beeld: HPB / Bron: TheFork

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen