niet slapen vermoeidheid, moe 9 dingen die je herkent als je nooit op tijd gaat slapen

Kun jij niet slapen? Deze drie dingen moet je vooral niet doen

Niks zo irritant als dat je supermoe bent, maar je kunt niet slapen, right? Er bestaan heel veel dingen die je juist wel moet doen, maar er zijn dus ook dingen die je beter niet kunt doen als je niet kunt slapen. Lees snel verder als je benieuwd bent wat je vooral niet moet doen als je niet kunt slapen!

Op je telefoon  – niet slapen

We know dat het heel verleidelijk is om nog even door Instagram te scrollen, je Facebook bij te werken of een YouTube-video te kijken, maar deze dingen moet je dus absoluut niet doen. Door het licht van je telefoon word je alleen maar wakkerder en dat is precies wat je niet wil. Je kunt beter een stukje uit een boek lezen. Je ogen worden daar zwaar van en zo val je vanzelf in slaap! 

Netflix

Het lijkt een beetje op het vorige punt, maar je moet dus ook echt niet gaan Netflixen als je niet kunt slapen. Je denkt misschien dat je vanzelf moe wordt als je nog een aflevering van je fave serie gaat kijken, maar niks is minder waar. Het felle licht van je telefoon, laptop of tv zorgt er echt voor dat je een stuk wakkerder wordt dan je al was. Not nice!

In bed blijven liggen

Je blijft misschien in bed liggen in de hoop dat je zo snel mogelijk in slaap valt, maar je kunt beter even uit bed gaan. Als je eenmaal aan het piekeren bent in bed, blijf je dit doen en dit zorgt er uiteindelijk voor dat je helemaal niet kunt slapen. Even uit bed dus en dan slaap je daarna als een roosje! 

Heb jij nog een goede tip voor als je niet kunt slapen?

Lees ook:

Beeld: 123RF | Bron: Beautify

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen