Lauren Conrad is allang niet meer alleen een realitysterretje. Van een bijrol in Laguna Beach (back in 2004) groeide ze uit naar leading lady in The Hills. Haar derde kledinglijn is gelanceerd en onlangs verscheen haar style guide met allerlei tips op het gebied van mode & beauty. Tussendoor heeft de blondine ook nog een driedelige boekenserie geschreven.

Heb je altijd al willen weten hoe The Hills gemaakt werd? Dan moet je L.A. Candy lezen, het verhaal lijkt namelijk verdacht veel op LC's eigen ervaringen in The Hills en is ook deels autobiografisch. In L.A. Candy verhuizen Jane Roberts en haar beste vriendin Scarlett naar Los Angeles, de stad waar alles draait om zien en gezien worden. De stad heeft alles: een bruisend nachtleven, hippe designerwinkels, mooie mannen…  Binnen twee weken worden ze door een tv-producer gevraagd voor een nieuwe realityshow, L.A. Candy. De meiden zijn dolgelukkig met dit aanbod en doen natuurlijk mee. Een nieuw chic appartement, gratis designerkleding, toegang tot exclusieve clubs en restaurants… wie wil dat niet? Na de start van de show worden Jane en Scarlett in een klap beroemd en is iedereen ineens in hen geïnteresseerd. En dat brengt uiteraard problemen met zich mee.

Dit boek is een echte must read voor alle Hills lovers, want je leest precies hoe The Hills begonnen is en hoe de scènes opgenomen werden. En dat wilden we héél graag weten. Thanks, Lauren!

Binnenkort lees je op Girlz.nl meer over het tweede en derde deel uit de serie: Sweet Little Lies en Sugar & Spice.