Je mama verwacht heus geen dure cadeaus op Moederdag. Het zijn juist de kleine dingen die het doen! Komt dat even mooi uit, want stiekem was je deze speciale dag een klein beetje vergeten. Hier wat last minute tips om jouw mommy alsnog in de watten te leggen op Moederdag.

Breng een ontbijtje op bed

Dit klinkt misschien cliché, maar wedden dat jouw mama het héérlijk zal vinden?

Maak het huis schoon

Gosh, wat zal ze je dankbaar zijn! Daar kan geen cadeau tegenop.

Knutsel een fotocollage

Blader door oude fotoboeken en plak ze op een papier. Versier het blad met leuke tekeningen, tekstjes of stickers. Laat je van je meest creatieve kant zien! Een digitale collage maken kan natuurlijk ook. 

Hang lieve briefjes door het huis

Zo simpel kan het zijn! Jullie hebben vast wel post-its in huis, toch? Let’s go.

Maak een persoonlijke woordzoeker

Bedenk woorden die bij je mama passen en verstop ze tussen random letters. Wil je nog een stapje verder gaan? Zorg dan dat de overgebleven letters een mooie boodschap voor je moeder vormen.

Schrijf een gedichtje

Er is geen moeder op aarde die een gedicht van haar dochter niet kan waarderen. Lang of kort, emotioneel of luchtig: dat maakt allemaal niet uit! Ze zal het gebaar alleen al enorm waarderen.

Maak een bonnenboekje

Dit kan een klein boekje of een strippenkaart zijn met verschillende bonnen die je moeder in de toekomst bij jou kan inleveren. Denk bijvoorbeeld aan: schouders masseren, een was draaien of een maaltijd koken. Wel echt doen dan, hè?

Geef een dikke knuffel

Zeg eerlijk: dat heeft jouw lieve mama wel verdiend, toch? <3

Lees ook:

Beeld: Instagram @yolanda.hadid