Daar zitten jullie dan: gezellig met z’n allen op de bank, tussen de kussens, zakken chips in de houtgreep… Maar wat nu? Geen inspi voor jullie meidenavond? No worries! Wij hebben een aantal superleuke apps voor je op een rijtje gezet. Exit verveling!

1. How to Do Your Own Cute Nails
Zorgen jullie voor de nagellak, dan zorgt deze app voor de benodigde skills! Het bevat allerlei DIY-filmpjes zodat je zelf kunt leren hoe je supervette printjes op je nagels kunt maken.

2. The Voice of Girls night!
Lijkt het jullie supercool om mee te doen aan The Voice of Holland, maar is zangtalent helaas ver te zoeken? Toch kan het, met ‘The Voice of Holland app’! Jullie kunnen allerlei liedjes zingen (karaoke) en wie weet draaien de stoelen alle vier voor je om… Wie is The Voice of Girls night?

3. Nooit heb ik ooit…
Neem allemaal een glas met drinken voor je en start de app. Elke keer komt er een zin voorbij die begint met ‘Nooit heb ik ooit…’. Een voorbeeld is: Nooit heb ik ooit gezoend. Iedereen die dit wel heeft gedaan, moet een slok nemen! Zo leer je elkaar pas écht kennen…

4. You Must Choose
Wat als je een beslissing moest maken tussen altijd de waarheid spreken of nooit meer mogen praten? Op deze app komen allerlei dilemma’s voorbij en vergeet niet: je móet een keuze maken! 

5. Dice
Jep, deze app is gewoon simpelweg een dobbelsteen. Dat lijkt misschien saai, maar je kunt hier allerlei leuke dingen mee doen. Bedenk bijvoorbeeld opdrachtjes of vragen voor de cijfers één t/m zes. En gooien (of nee, schudden) maar!

6. Haar Makeover Lite
Altijd al willen weten hoe donker haar je zou staan? Of wil je al heel lang een pony, maar twijfel je of het wel bij je past? Met deze app krijg je antwoord op al je vragen! Maak foto’s van elkaar en bekijk hoe verschillende haarstijlen jullie zouden staan. Superfun!   

7. Natural Facial Masks
Deze app kost wel €1,79, maar dan heb je ook wat! Je kunt natuurlijk gewoon kant-en-klare maskertjes in de winkel kopen, maar het is toch veel leuker om ze zelf te maken? In deze app vind je allerlei recepten voor maskertjes en ook waarvoor ze dienen. Probeer bijvoorbeeld het ‘Appel en honing masker’, speciaal tegen acne!

8. Truth or Dare
Vind jij dit spel ook altijd zo leuk, maar heb je nooit inspiratie om goede vragen te bedenken? Niet erg! Met deze app hoeft dat niet meer, want de vragen en opdrachten verschijnen automatisch op je scherm. Is dat even handig!

Lees ook: 5x leuke apps!