In de kerstvakantie heb je eindelijk weer tijd voor allemaal fun things. Heb je nog geen plannen gemaakt? Dan zijn deze dingen superleuk om te doen met je besties bijvoorbeeld. Wedden dat jullie je niet gaan vervelen deze vakantie!

Tips voor de kerstvakantie

#1. Naar een kerstmarkt
Er zijn deze maand superveel leuke kerstmarkten in Nederland, YAY! Lekker hot choco drinken, kerstitems shoppen en meezingen met de leukste kerstliedjes. Hier vind je de leukste kerstmarkten van Nederland, maar in Duitsland en BelgiΓ« hebben ze ook hele toffe kerstmarkten.

#2. Schaatsen op een regenboogschaatsbaan
OMG! In Rotterdam-Kralingen is er een schaatsbaan mΓ©t light show. Terwijl jij dus pirouetten aan het maken bent (of niet!) wordt de baan verlicht met alle kleuren van de regenboog. We love it!

#3. Christmas shoppings
Je hebt nu eindelijk de tijd om al die kerstcadeautjes te scoren Γ©n natuurlijk een te gekke outfit voor de feestdagen. Ga met je besties lekker een dagje shoppen in jullie favo city. En niet te vergeten: je shopping trip eindigen met warme chocomel.

#4. Naar de bioscoop
In de kerstvakantie draaien er altijd superveel leuke films. Plan daarom een biosdate in met je BFF, moeder, zus of wie dan ook en bestel een lekkere grote bak popcorn. Enjoy!

#5. Kerstdiner met je BFF’s
Zoek allemaal lekkere recepten op, haal de boodschappen in huis en duik de keuken maar in! Dan heb je een superlekker kerstdiner voor je best friends en dat is natuurlijk hartstikke fun. En niet te vergeten: draag allemaal een leuke party outfit!

PS: check het GIRLZ winterboek voor nog meer leuke tips voor de kerstvakantie!

[shoppable_snippet id=197d]

Lees ook:

Beeld: 123RF