Hoe versier je hem?

Hij is de stoerste, de lolligste, de stilste of gewoon de liefste van de klas en jij bent smoorverliefd. Maar hoe pak je dat type aan?

Hij is de stoerste, de lolligste, de stilste of gewoon de liefste van de klas en jij bent smoorverliefd. Maar hoe pak je dat type aan?

Mr. Cool
Zijn gedrag: niets lijkt hem te interesseren, zelfs zijn beste vrienden niet. Hij bekijkt alles met diezelfde strakke, ongeïnteresseerde blik en zal eerder een rotopmerking maken dan iets aardigs zeggen. Hij lijkt dus mijlenver van jou vandaan…
Zo versier je hem: stoer doen helpt niet. Dergelijke types houden vaak van hulpeloze meisjes. Laat je dus door hem helpen. Als hij denkt dat iemand hem nodig heeft, voelt hij zich op z’n best. Hij heeft graag het gevoel iets beter te kunnen dan anderen.
Jullie toekomst samen: achter die koele houding steekt vaak een heel klein hartje. Als je hem eenmaal hebt veroverd, kun je voor 100% op hem rekenen als je hem nodig hebt. En als jullie samen zijn, is er van dat stoere pantser niets meer over…

De lolbroek
Zijn gedrag: hij is de gangmaker op elk feestje en schudt moeiteloos de ene grap na de andere uit zijn mouw. Jij valt wel voor zijn grenzeloze gevoel voor humor.
Zo versier je hem: maak hem aan het lachen, dan hoeft hij eens niet zelf te clown te spelen. Neem hem – na die komische film – mee naar een rustig plekje waar hij écht zichzelf kan zijn…
Jullie toekomst samen: hij lijkt bevriend te zijn met iedereen, maar in werkelijkheid is hij nog steeds op zoek naar échte vrienden en vriendinnen. Ben jij dat, dan heb je zijn hart definitief gewonnen. Dan zul je ook merken dat je met die lolbroek ook heel goede gesprekken kunt hebben!

Shy guy
Zijn gedrag: het liefst staat hij in een hoekje. Als iemand een gesprek met hem begint, wordt hij rood en gaat hij stotteren.
Zo versier je hem: jij zult het initiatief moeten nemen en met hem afspreken want als je op hem moet wachten… Een smoes over huiswerk doet het altijd goed. Hij zal graag bereid zijn om je te helpen.
Jullie toekomst samen: hij mag dan niet de populairste jongen van de klas zijn, hij is wel de meest betrouwbare en misschien ook wel de liefste. Als je met hem verkering krijgt, kan dat voor altijd zijn.

De romantische ridder
Zijn gedrag: hij besteedt niet alleen heel veel aandacht aan zijn uiterlijk, maar ook aan andere mensen – altijd galant en attent dus. Hij toont vol zelfvertrouwen dat hij een man van de wereld is.
Zo versier je hem: hij heeft geen gebrek aan aandacht, maar als je hem zo ver krijgt dat hij een date met je wil, neem hem dan mee naar de bioscoop voor een romantische liefdesfilm. Dan komt-ie vast en zeker in de goede stemming.
Jullie toekomst samen: hij is verliefd op de liefde en dus kun je rekenen op passie en romantiek in jullie relatie. Helaas schuilt daarin ook het gevaar, want als jullie liefde minder wordt, is hij sneller geneigd om op zoek te gaan naar een nieuwe liefde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen