Mr. Wrong

Natuurlijk hoop je van elke nieuwe liefde dat hij de ware is, maar van sommige jongens weet je vooraf al dat hij dat zeker níet is. Deze jongens bijvoorbeeld:

Natuurlijk hoop je van elke nieuwe liefde dat hij de ware is, maar van sommige jongens weet je vooraf al dat hij dat zeker níet is. Deze jongens bijvoorbeeld:

De vriend van je beste vriendin!
No go area no 1! Als er één wet belangrijk is in vriendinnenland, dan is het wel dat je van het vriendje van je beste vriendin afblijft. Daar komt namelijk alleen maar ellende van. Zelfs als er alleen nog maar sprake is van een vage verliefdheid en ze dus nog lang geen verkering hebben – ga niet de strijd met je beste vriendin aan! Vergeet nooit: een vriendje is vaak maar voor even, een vriendin voor je hele leven!

Je Ex!
Nu het uit is, ziet hij er opeens veel aantrekkelijker uit. En je moet ook steeds terugdenken aan alle mooie momenten die jullie samen hebben beleefd. Ho, stop! Vergeet je niet iets? Het is uit en dat heeft een reden! Herinner je je nog hoe irritant hij kon zijn als hij zijn zin niet kreeg, hoe bezitterig en jaloers hij was, zijn zweethanden en tenenkaas en hoe hij in werkelijkheid kust… Hij is voltooid verleden tijd, laat dat zo!

De broer van je beste vriendin!
Oké, hij is heel schattig en je bent erg vaak bij hem in de buurt omdat zijn zus nou eenmaal jouw beste vriendin is. Maar haar broer is echt ‘not done’! Als je wat met hem krijgt, kan je vriendschap met haar ernstige deuken oplopen. En als het uit gaat en jij breekt zijn hart, zou zij wel eens heel erg kwaad op je kunnen worden. Bovendien, als het uit is, kom je hem nog heel vaak tegen als je bij je beste vriendin bent en daar heb je dan absoluut geen behoefte aan…

Hij is bezet
Natuurlijk kun je verliefd worden op een jongen die al járen verkering heeft. Lekker onbereikbaar! Want zeg nou zelf: je kunt blijven flirten, hopen en smachten – de kans dat het echt iets wordt tussen jullie is nagenoeg nihil. En wat als hij toch voor jou valt? Dan heb je dus een jongen aan de haak geslagen die het niet zo nauw neemt met trouw. Voor je het weet laat hij jou in de steek voor een ander…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen