make-up school luidruchtig moeder gaat vreemd

Talk: ‘Mijn moeder en ik zijn heel luidruchtig’

Ik heb echt een heel lieve moeder, maar soms vind ik haar zo irritant en ga ik tegen haar tekeer, maar zij ook tegen mij.

Ik vind haar irritant

Ik heb echt een heel lieve moeder, maar soms vind ik haar zo irritant en ga ik tegen haar tekeer, maar zij ook tegen mij.

Volgens mij vinden onze buren ons heel irritant en luidruchtig. Een keer is de politie al gekomen! Hoe kunnen we zachter doen?

Een meisje

Probeer wat minder lawaai te maken

Moeder en puberdochter: dat botst wel eens. Zeker als jullie dezelfde karaktertrekken hebben en dus luidruchtig ruzie maken. Voor buren kan dat klinken alsof jullie elkaar aan het vermoorden zijn. Logisch dat de buren dan de politie bellen. Natuurlijk kunnen jullie afspreken om te proberen wat minder lawaai te maken als jullie ruzie hebben, maar als de emoties hoog oplopen, lukt dat misschien niet altijd. Ramen en deuren dichthouden helpt ook, maar ook daar moet je op dat moment maar net aan denken. Als het niet lukt om minder kabaal te maken, ga dan samen eens naar de buren toe en leg uit dat jullie echt wel van elkaar houden, maar dat moeders en puberdochters soms ruzie maken en dat ze zich echt geen zorgen hoeven te maken als ze iets horen.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123RF

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij ook wel is ruzie met je moeder?

Gerelateerde artikelen