Vergeet je vaak dingen? Dan hebben wij dé oplossing. Met deze maandkalender houden wij jou op de hoogte van de coolste party’s en feestdagen. Op deze manier vergeet je nooit meer iets, yay!

Donderdag 4 oktober
Vandaag is het dierendag, een dag om je huisdier in flink in het zonnetje te zetten! Ga een lekker stuk met hem wandelen en knuffel je fluffy friend extra veel vandaag.

dierendag

Zaterdag 6 oktober
Vanaf dit weekend kun je elke vrijdag, zaterdag en zondag naar Fright Night in Walibi. Het belooft een griezelige boel te worden, dus pas maar op! #mwuhahaha

Woensdag 10 oktober
Tot en met 14 oktober kun je genieten van Cirque du Soleil: TORUK in Ahoy Rotterdam. Dit is een meeslepend livespektakel dat de adembenemende wereld van de film AVATAR naar het podium brengt.

Donderdag 11 oktober
Vandaag is het kom-uit-de-kast-dag. Op deze dag wordt aandacht besteed aan het moment dat een homo, lesbienne, biseksueel of transgender openlijk voor zijn of haar voorkeur uitkomt.

Zaterdag 13 oktober
Vandaag is de herfstvakantie begonnen voor regio Zuid. Tijd om een hele week te chillen en leuke dingen te doen met je squad! Maar ehm… Niet je stapel met huiswerk vergeten hè. Voor de regio’s Midden en Noord begint de herfstvakantie een week later.

Zaterdag 20 oktober
Hot boy Martin Garrix geeft vandaag een party voor all ages. Het was helaas al supersnel uitverkocht, maar misschien heb jij wel kaarten weten te scoren en kun je de best DJ ever live zien optreden tijdens Amsterdam Dance Event!

Zondag 28 oktober
Hè bah, vandaag gaat de wintertijd in! Dat betekent dat het nóg vroeger donker wordt. Het enige voordeel: we kunnen deze nacht een uurtje langer slapen. Sweet dreams!

Woensdag 31 oktober
Trek die horroroutfit maar uit de kast, want vandaag is het Halloween! Ga met je besties langs de deuren en verzamel zoveel mogelijk candy. #trickortreat

halloween

Beeld: 123RF/Youtube

Lees ook: