Insta verliefd op iemand die ik niet ken Stories hack nieuwe iphone whatsapp instagrambio lezen zonder ander ziet typfouten WhatsApp videobellen verkeerd doen digitale borderellen iphone-gewoonte heeft geen zin gehackt via Houseparty samen zijn apps game app gratis game apps hack Hyves-profiel Whatsapp verslaafd appen groepsapp instaverslaafd

Met deze hack voorkom je een hoop typfouten

Je kent het vast wel: je bent iets aan het typen op je phone en je ziet aan het eind dat je een typefout hebt gemaakt. Je probeert met je vingers tussen de letters te komen om de fout aan te passen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Say no more. Wij hebben de ideale hack om typfouten te voorkomen voor jou!

Hack typfouten

Nu horen we je denken: leuk zo’n hack, maar hoe werkt het dan precies? Dat zullen we je uitleggen! Je houdt de spatiebalk ingedrukt (hierdoor verdwijnen alle letters van je toetsenbord) en nu kun je supermakkelijk heen en weer over de spatiebalk schuiven om op de juiste plek te komen. Easy, right? Voor zover we weten is deze hack alleen mogelijk als je een iPhone hebt, maar probeer het ook gerust met een Android-telefoon en let us know of het gelukt is!

Kende jij deze hack al?

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen