Ik heb een probleem met mijn neef. Elke keer als ik hem heb gezien, Whatsappt hij me even later om te vertellen dat hij me heel geil vond en dat hij zeker seks met me zou willen als ik niet zijn nichtje was. Laatst gingen we uit eten met de familie.

Hij was ook mee en ik zat naast hem. Hij zat de hele tijd aan mijn billen en kneep erin. Even later gingen we met al mijn neefjes en nichtjes, waaronder hij, naar boven naar zo’n kinderhoek. We zaten daar op een bank met zijn tweeΓ«n en hij ging me helemaal knuffelen en aan m’n borsten zitten waar al die kinderen bij waren. Ze hebben het niet gezien gelukkig, maar ik vond het niet fijn. Daarna whatsappte hij me toen ik weer thuis was om te vertellen dat hij heel geil van me werd en dat ik snel naar hem toe moest komen om leuke dingen te doen. Ik heb daar niet op gereageerd, maar ik durf nu niet meer met hem te praten of hem aan te kijken als hij hier is. Help me alsjeblieft!

Ook al is hij je neef, hij heeft niet het recht om aan je te zitten of dergelijke berichtjes te sturen. En dat moet stoppen. Zeg tegen hem dat je niet gediend bent van dergelijke berichtjes en dat hij met zijn handen van jou moet afblijven. Als dat niet werkt, zeg het dan tegen je ouders en laat hen de berichtjes zien die hij stuurt. Zij kunnen dan met hem of met zijn ouders gaan praten en ervoor zorgen dat dit stopt. Doe er wat aan, want op deze manier durf je niet meer alleen met hem in een ruimte te zijn en ga je er tegenop zien om nog naar een familiefeestje te gaan omdat je bang bent om hem tegen te komen.Β 

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123RF

Lees ook: