naaktfoto's verdrietig door ex vriendinnen saai

Talk: ‘Mijn vriendinnen zijn saai’

‘Hoi GIRLZ. Ik heb een probleem: mijn vriendinnen zijn heel saai! Ik ben echt een meisje dat heel erg van uitgaan en van leuke dingen doen houdt, maar zij willen het liefst op de bank zitten. Ze mogen ook bijna niks. Ik vind dit heel vervelend. Andere vriendinnen zoeken is geen optie, want ze zijn verder wel heel tof. Help me!’

 Ik vind het jammer dat mijn vriendinnen saai zijn, want ze zijn wel heel aardig…

Ik heb een probleem: mijn vriendinnen zijn heel saai! Zelf hou ik heel erg van uitgaan en van leuke dingen doen houdt, maar zij willen het liefst op de bank zitten. Ze mogen ook bijna niks. Ik vind dit heel vervelend. Andere vriendinnen zoeken is geen optie, want ze zijn verder wel heel tof. Help me!

Bespreek het probleem eens met je vriendinnen en kijk of jullie samen een oplossing kunnen vinden.

Jammer dat jij je vriendinnen saai vindt, maar er is vast wel een oplossing te vinden. De ene keer samen op de bank een film kijken, de volgende dag de stad in om te winkelen, een terrasje te pakken of naar de bioscoop te gaan. Daarin kunnen jullie best wel een compromis sluiten. Als dat niet lukt, kun je er altijd nog een vriendin bij zoeken met wie je de dingen doet die jij leuk vindt. Dat wil niet zeggen dat je je oude vriendinnen moet inruilen. Misschien worden ze wel enthousiast en gaan ze uiteindelijk toch mee.

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: 123RF

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij nog tips?

Gerelateerde artikelen