Zwijmel je helemaal weg bij romantische films en pink je altijd stiekem een traantje weg bij zielige scènes? Dan moet je zeker de musical Love Story zien. Dit is het ultieme liefdesverhaal!

Het verhaal
Love Story gaat over de rijke rechtenstudent Oliver (Freek Bartels) en de arme muziekstudente Jenny (Celinde Schoenmaker) die dolverliefd op elkaar zijn. Wanneer Oliver Jenny aan zijn ouders voorstelt, verloopt dat niet bepaald vlekkeloos. Zijn rijke familie is helemaal niet blij met de arme Jenny. De twee love birds besluiten toch te trouwen en hun eigen leven te gaan leiden. Ze willen dolgraag kinderen, maar wanneer dit niet lukt en ze langs de dokter gaan, stort hun hele wereld in…

Tranentrekker
Het is een eenvoudig verhaal, maar dat is helemaal niet erg. De schattige, grappige, lieve én zielige momenten (houd de zakdoek maar bij de hand!) volgen elkaar in hoog tempo op waardoor het nooit saai wordt. Het is trouwens ook niet verkeerd om de hele voorstelling naar hoofdrolspeler Freek Bartels te moeten kijken (en te luisteren). Zijn tegenspeelster Celinde Schoenmaker betovert je met haar mooie stem en zingt de sterren van de hemel. Kortom, deze musical moet je echt zien!

Love Story is nog tot april 2014 te zien, dus wacht niet te lang! Kijk voor meer informatie op Musicals.nl.