Wie wil er nou niet volle lippen à la Selena Gomez? De Australische Brittany probeerde ze te creëren met de lip enhancer, een apparaatje dat je instant vollere lippen geeft. Helaas ging het mis; haar lippen zwollen zo erg op dat ze er eerder uitzag als ‘plastic surgery gone wrong’.

Hoe het in zijn werk gaat?
De lip enhancer zet je op je lippen en vervolgens zuig je er twee minuten op. Je zuigt je lippen eigenlijk vacuüm waardoor ze opzwellen. Tadaa, instant fuller lips! Voor de perfecte lippen moet je het product dagelijks gebruiken, en dan verdwijnen op een gegeven moment ook de randjes die de lip enhancer achterlaat.

Brittany’s reactie
Brittany moest keihard gillen toen ze het eindresultaat zag. In het grappig filmpje hieronder zie je haar hysterische reactie:

Een paar dagen erna waren Brittany’s lippen bont en blauw. Gelukkig kan Brittany er nu wel om lachen en heeft ze er zelfs iets van geleerd. “Ik waardeer mijn dunne lippen nu veel meer”, vertelt ze tegen Daily Mail. Volgens het bedrijf van de lip enhancer had Brittany alles goed gedaan en vonden ze het resultaat prachtig.

Waarschuwing
Met dit apparaatje moet je wel een beetje voorzichtig zijn. De huid van je lippen is heel teer, waardoor er snel bloeduitstortingen en bloedpropjes kunnen ontstaan. Je kunt ook gebruik maken van lippotlood om je lippen groter te laten lijken.