Ik ben 16 jaar. Ik heb van mijn vriendje een jaarabonnement gekregen op een massagepraktijk. Ik ga daar één keer in de twee weken heen. Ik heb altijd dezelfde. Het is een man van ongeveer dertig jaar.

Hij is heel erg aardig en betrouwbaar. Ik kan met hem praten over privéproblemen. Maar ik voel me vaak wel ongemakkelijk bij hem. Omdat ik daar altijd bijna naakt lig, omdat hij dan overal bij kan of zo. Ik kan met hem over van alles praten, dat leidt wel af van het ongemakkelijke idee. Hij weet het niet dan ik me ongemakkelijk voel, moet ik dit vertellen? Willen jullie alsjeblieft tips geven! Meisje met stress-problems

Ja, je kunt dit best tegen hem zeggen. Als hij een goede, professionele masseur is, dan weet hij ook hoe hij daarmee om moet gaan. Hij snapt waarschijnlijk heel goed hoe jij je voelt. Daarom probeert hij je op je gemak te stellen door ondertussen veel met je te praten. Zeg gewoon een keer dat je het moeilijk vindt dat je daar bijna naakt ligt. Dan zal hij je vertellen dat je je geen zorgen hoeft te maken omdat hij alleen maar zijn werk doet. 

Lees ook: GIRLZ Talk – Slapen met of zonder beha?