Onze columnist Patricia schrijft elke week een GIRLZ-report over allerlei stuff. Patricia: “I like schoolfeesten! In Amerika is het de bedoeling om een date mee te nemen naar het schoolfeest. Een jongen uit de Amerikaanse staat Indiana had hier niet zoveel zin in, totdat hij een geweldige date wist te regelen: zijn overgrootmoeder van 93 jaar.”

Mooiste jurk
“Toen zijn overgrootmoeder gevraagd werd om mee te gaan, dacht ze dat hij een grapje maakte. Maar niets was minder waar! De jongen vroeg bij de schoolleiding een uitzondering op de regels aan, want de maximumleeftijd voor het feest is eigenlijk 21 jaar. Zijn grootmoeder haalde haar mooiste jurk uit de kast voor deze speciale avond.”

Best wel stoer
“De klasgenoten van de jongen vonden het best wel stoer dat hij zijn overgrootmoeder had meegenomen. Hij danste met haar op een rustig muziekje en ging daarna alweer naar huis, want zijn date wilde vroeg naar bed. Dat is natuurlijk jammer, maar zijn overgrootmoeder had wel de avond van haar leven!”

In het nieuwe nummer van GIRLZ kun je de column van Patricia lezen! Je kunt haar ook op Instagram, Twitter en Facebook volgen.