Morgen is het Halloween en dat betekent spoken, spinnen en vooral… heel veel lekker eten! Genoeg redenen dus om eens lekker aan de slag te gaan in de keuken. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze supercoole cakepops? Check het recept hier!

 

 

 

 

Wat heb je nodig?
– cakepop mix
– 250 gram rolfondant (wit)
– 1 zakje witte glazuur
– 1 zakje smeltchocolade/choco dip
-1 decoratiestift
– poedersuiker
– 1 deegroller
–  rond schaaltje
– 12 lolliestokjes

Wat moet je doen?
Stap 1: maak de cakepops volgens het recept op de verpakking.
Stap 2: zet de magnetron aan en doe de choco dip hierin.
Stap 3: roer af en toe met een spateltje door de chocolade.
Stap 4: zodra de chocolade helemaal gesmolten is, kun je het uiteinde van het lolliestokje door de chocola halen en het vervolgens in het midden van het cakeballetje steken. Doe dit bij alle 12 cakepops.
Stap 5: bestuif een keukenblad met poedersuiker en kneed het rolfondant goed. Rol het vervolgens uit op de poedersuiker.
Stap 6: druk met het schaaltje mooie cirkels uit in het rolfondant.
Stap 7: doe op elke cakepop een beetje witte glazuur.
Stap 8: plaats de cakepops elk op het midden van de cirkels die je uit het rolfondant hebt gedrukt.
Stap 9: draai de boel om en maak met je vingers een kleine plooi in het spooklaken.
Stap 10: maak met de decoratiestift gezichtjes op de spookjes.

En daar zijn jouw supercute spookjes cakepops!

Bron: cupcakesenmuffins.nl

Lees ook: Recept – chocoladekoekjes