Zijn jij en je BFF een middagje gezellig thuis aan het rondhangen, maar weten jullie eigenlijk niet wat jullie moeten doen? Ga dan deze uitdaging aan en maak jullie eigen killer heels! Je bepaalt helemaal zelf hoe jouw hakken eruitzien en je kunt ze ook nog eens opeten. Snel aan de slag met de heels van je dromen!

Het ziet er misschien heel lastig uit, maar het valt allemaal reuze mee. Als je de volgende stappen volgt, heb jij straks je eigen collectie high heels. Een leuke uitdaging voor jou en je BFF's!

Cupcakes maken
Wat heb je nodig?
125 gram boter
125 gram zelfrijzend bakmeel
125 gram kristalsuiker
2 eieren
1 theelepel vanille-extract

Stap 1: meng alle ingredienten tot een glad mengsel en verwarm de oven alvast voor op 170 graden.

Stap 2: verdeel het beslag over 12 cupcakevormpjes.

Stap 3: stop de cupcakes 20-25 minuten in de voorverwarmde oven.

Tip: als je niet zo'n keukenprinses bent, kun je de cakejes natuurlijk ook gewoon kant-en-klaar kopen bij de supermarkt.

Cupcakes versieren
Wat heb je nodig?
450 gram poedersuiker
2 grote eiwitten
1 theelepel citroensap
Voedingskleurstof
Parels of andere decoratie

Stap 1: mix de poedersuiker, de eiwitten en het citroensap door elkaar.

Stap 2: voeg na het mixen een paar druppels kleurstof toe en roer de icing nog even goed door.

Stap 3: smeer de icing op de cupcakes en versier ze met bijvoorbeeld parels.

Tip: wil je de icing dunner hebben? Voeg dan steeds een beetje water toe tot het de juiste dikte heeft gekregen.

De zool maken
Wat heb je nodig?
12 volkoren biscuits
Choco Dip wit van Dr. Oetker
Parels of andere decoratie

Stap 1: leg de biscuits voor je neer en snijd aan de onder- en bovenkant twee schuine hoekjes af. Snijd nu ook de hoekjes van de zijkant af, zodat de zijkanten in een rechte lijn lopen en alleen de boven- en onderkant van de biscuits puntig zijn.

Stap 2: verwarm het bakje Choco Dip van Dr. Oetker in de magnetron volgens de gebruiksaanwijzing.

Stap 3: doop de bovenkant van de biscuits in de witte chocolade of smeer het er met een lepel op. Versier de zijkanten van de biscuits met parels of andere decoratie.

De hak maken
Stap 1: snijd de ronde ijsbiscuits door de helft.

Stap 2: snijd aan de bovenkant van de ijsbiscuits een klein stukje schuin af, zodat de volkoren biscuits hier makkelijk op kunnen steunen.

De zool en hak vastplakken
Stap 1: snijd een klein stukje uit je cupcakes, zodat de volkoren biscuits in deze inham vastgezet kunnen worden.

Stap 2: doop de onderste uiteinde van de volkoren biscuits in de gesmolten chocolade (misschien moet je het opnieuw even opwarmen) en steek ze daarna in de inham in je cupcakes.

Stap 3: doop de ronde ijsbiscuits in de chocolade en plaats die onder de bovenste uiteinde van de volkoren biscuits. Laat ze even drogen en klaar zijn jouw killer heels!