Ben je opeens ongesteld geworden en kom je erachter dat je vergeten bent om maandverband of tampons te halen? Of vind je het toch nog een beetje eng om maandverband en tampons te halen in de winkel? Wees gerust, want MissMonthly zorgt er namelijk voor dat er elke maand een box met maandverband en/of tampons naar jou wordt opgestuurd.

 

Je zit nooit meer zonder
MissMonthly regelt dat jij altijd tampons of maandverband in huis hebt als het nodig is. Bij MissMonthly kun jij zelf een box samenstellen met alles wat jij nodig hebt voor de rottigste tijd van de maand. Je kunt je eigen merk kiezen en een datum aangeven wanneer jij wilt wanneer jouw box wordt bezorgd. Zo kun je ervoor zorgen dat je een paar dagen voor jouw ongesteldheid ongeveer begint, jouw box in huis is. Ook zal het pakketje gewoon door de brievenbus passen, dus een ongemakkelijk praatje met die knappe bezorger zal je ook bespaard blijven.

Extra's
Je kunt de box zelfs nog aanvullen met exclusieve cadeaus (tegen een klein prijsje). Ben je niet te genieten als je ongesteld bent? MissMonthly zorgt dan dat je box wordt aangevuld met een lekkere chocoladereep of een leuke film. Zo maak je die tijd van de maand toch ietsje fijner. De boxen zijn verkrijgbaar vanaf €7,95 per maand. Check voor meer info MissMonthly.nl.

Lees ook: Voor het eerst ongesteld, wat nu?