Het pretparkenseizoen is weer geopend! Vorige week zaterdag was de opening van Walibi. En dan niet alleen de opening van Walibi zelf, maar ook van de nieuwe attractie Club Psyke: 5D Experience. Lisanne, Rachel, Joske en Arianne waren erbij als Girlz!-VIPs, zij mochten als allereerste de attractie uittesten!

Lucky girl Lisanne (17) won via Girlz! de prijsvraag en haar vriendinnen Rachel, Joske en Arianne (ook 18) mochten mee naar Walibi Holland. Als VIPs bezochten ze de 5D Experience. 3D kennen we wel, maar 5D?! Dat betekent dat je al je zintuigen gebruikt. Terwijl er allemaal dingen op je af worden gevuurd, voel je dus ook wat je ziet: vuur, wind, trillingen. Vet! Check de foto's.

Lisanne: 'Club Psyke is heel geschikt voor jongere kinderen. Zelf vond ik het leuk voor een keer, maar ik ga liever in achtbanen. El Condor staat voor mij op nummer 1, want die is elke keer even eng. Verder was het gewoon een superleuke dag met drie van mijn middelbare schoolvriendinnen!'

Conclusie: Club Psyke is een attractie die je echt een keer gezien moet hebben. Het is niet eng, maar wel heel gaaf gemaakt. Kom je misselijk uit een achtbaan? Dan kun je bijkomen in Club Psyke. Zo doe je toch nog iets leuks en je wordt er niet nog misselijker van dan je al bent.