Wij zijn twee meisjes met een probleem. Bij ons in de klas zitten vijf meisjes. Nou hebben wij met één meisje hele erg ruzie. We pesten haar met een groepje.

Vorige week bleef ze thuis, ze wordt mishandeld en nog veel meer. De juf probeert ons weer bij elkaar te brengen, maar het wordt alleen maar erger. Er is nog veel meer gebeurd, maar om dat op te schrijven hebben we tien blaadjes nodig. Help ons a.u.b.. Gelukkig is er nog een cool blad om hulp aan te vragen. 2 populaire meiden PS: we willen het NIET goedmaken!

Ruzies kun je uitpraten. Dat wil niet zeggen dat jullie daarna dikke vriendinnen moeten zijn; het gaat erom dat jullie respectvol met elkaar kunnen omgaan. Maar wat doen jullie? Jullie gaan haar pesten! Dat is echt heel erg gemeen! Dat meisje heeft al heel veel problemen thuis. Jullie maken haar situatie alleen maar erger. Weten jullie hoeveel schade jullie daarmee kunnen aanrichten? Jullie kunnen haar hele leven kapot maken. We krijgen veel brieven van meisjes die worden gepest en daardoor geen vertrouwen meer hebben in zichzelf en in andere mensen. Dat komt onder andere door meisjes zoals jullie. Zelfs als jullie die tien blaadjes zouden volschrijven, dan is er nog steeds geen excuus te bedenken om haar te mogen pesten. Stop daar dus onmiddellijk mee. Als jullie doorgaan met pesten, verdienen jullie het niet om populair te zijn!