We houden enorm veel van onze ouders, maar af en toe kunnen we ons ook heel erg voor ze schamen. Soms zeggen ze van die stomme dingen, lachen ze veel te hard of proberen ze heel cool te doen als je vriendinnen erbij zijn. Awkward! Je bent niet de enige, want uit onderzoek van MTV is gebleken dat 40% van de jongeren zich schaamt voor zijn ouders!

Onderzoek
MTV heeft een onderzoek gedaan naar de meest gênante momenten onder Nederlandse jongeren. Dit onderzoek is gehouden naar aanleiding van het superleuke programma Awkward. Uit het onderzoek blijkt dat 40% van de jongeren zich voor zijn ouders schaamt. Gelukkig, dan ben je toch niet de enige!

Gênant!
Maar ouders zorgen volgens het onderzoek niet voor de enige gênante momenten. Het meest gênante moment dat jongeren zich kunnen voorstellen, is een scheet laten voor de klas. Girls zakken het liefst door de grond als ze erachter komen dat ze zijn doorgelekt of als ze vallen in het bijzijn van andere mensen. Pff, daar kunnen we ons wel iets bij voorstellen.

Kijk je liever naar genânte momenten van anderen en hoe zij hiermee omgaan? Kijk dan elke zondag om 19.30 uur naar het nieuwe seizoen van Awkward en lees ook even ons interview met Awkward-hunk Brett Davern.