Afgelopen weekend is een 17-jarig meisje, genaamd Juliette, dood gevonden in Eindhoven. Haar 22-jarige ex is aangehouden als verdachte. Juliette zat in het vijfde jaar van het vwo. Iedereen op haar school is heel erg geschrokken en verdrietig…

Niet thuisgekomen na uitgaan
Juliette ging in de nacht van zaterdag op zondag uit, maar was niet meer thuisgekomen. Haar ouders belden de politie en uiteindelijk werd ze bij een kantorencomplex in Eindhoven gevonden, achter een plantenbak. Het was meteen duidelijk dat ze op een gewelddadige manier om het leven is gekomen.

Ex-vriend
Op een bewakingsvideo van het gebouw is te zien hoe het meisje seks had met haar ex-vriend, en dat hij dertig minuten later vertrok. Het meisje bleef alleen achter. Wat er verder die avond is gebeurd, weet nog niemand.

Naaktfoto
Juliette en haar ex hadden al een tijdje een relatie, maar wel vaak ruzie. Haar ex zou een gΓͺnante naaktfoto van Juliette online hebben gezet toen ze het uitmaakte. Juliette is naar de politie gestapt en heeft aangifte gedaan.

Herdenkingsdienst
In de school van Juliette is een gedenkhoek ingericht en buiten hangt de vlag halfstok. Ook was er gisteravond een herdenkingsbijeenkomst op haar school.