Alle mensen verschillend? Als je jouw leraren ziet, is dat soms moeilijk te geloven… Die lijken namelijk best wel op elkaar. Zo stinkt er altijd iemand supererg uit zijn mond en draagt de ander kleren uit het jaar nul. Welke crazy leraar herken jij op school?

#1. De koffieadem

Je hebt geen idee hoe hij heet, maar de wiskundeleraar herken je al op kilometers afstand door zijn megavieze koffieadem. Het is zo erg dat je liever niets van de stof snapt, dan dat hij het je van dichtbij uitlegt.

#2. Mr. Consumptie

Deze docent praat met zoveel spuug dat de voorste rij van het klaslokaal altijd leeg is. Je bent voor deze les altijd ruim van te voren aanwezig, zodat je een plekje achter in de klas kunt bemachtigen. Hè gadsie, dit soort leraren…
Lees ook: 10 schoolblunders die elke girl een keer maakt

#3. Tweede moeder

Je biologielerares is zo lief dat ze als een tweede moeder voor je is. Je kunt bij haar terecht met al je problemen en je krijgt altijd toestemming om je ziek te melden via haar. Wat is ze toch een schat!

#4. De verhalenverteller

Je geschiedenisleraar weet niet van ophouden. Zijn verhalen duren eeuwig, waardoor je nooit toekomt aan het maken van je huiswerk in de les. Jouw geschiedenisschrift staat vol met krabbels van je bestie, omdat jullie je altijd vervelen.
Lees ook: 10 crazy moments die iedereen weleens heeft op school

#5. De coole dude

De net afgestudeerde economieleraar is hartstikke cool! Jullie mogen altijd eerder weg en hij verklapt altijd superveel toetsstof. Oh yeah! We love dit soort leraren.

#6. Mr. Geitenwollensokken

De natuurkundeleraar is misschien goed met formules, maar een gevoel voor mode heeft hij echt niet!

#7. De strenge jufvrouw

De lerares Engels is megastreng. In haar klas is het altijd muisstil, omdat je anders meteen de klas wordt uitgestuurd. Daardoor kan je wel supergoed opletten en haal je goede cijfers.
Lees ook: 10 tips om het studeren voor je examen te overleven

#8. De knapperd

De gymlessen vind jij helemaal niet erg, want jullie gymleraar is hartstikke hot! Als je ongesteld bent, mag je lekker op de bank zitten en dat je superveel lol hebt met je friends, vindt hij helemaal niet erg!

#9. De nablijver

De leraar Nederlands weet zijn uitleg altijd superlang te maken, waardoor de les altijd tien minuten langer duurt. Leuk als jullie daarna een saaie les hebben, maar vreselijk als dat de laatste les van de dag is!
Lees ook: 10 tips om het schooljaar nog te halen

#10. De zielige leraar

De scheikundeleraar is eigenlijk superzielig. Scheikunde is boring, maar hij wordt altijd hartstikke erg gepest en kan totaal geen orde houden. De vorige is ook al vertrokken en deze lijkt de chaos in de klas ook niet lang vol te houden.

Beeld: Unsplash