Je vindt de hottie van de klas helemaal geweldig, maar hoe krijg je diegene zo ver dat hij/zij jou ook ziet staan? Door tijdens de les keihard met je crush te flirten, of course! Check hier de tips.

#1. Probeer in de buurt te komen om te kunnen flirten

Flirten gaat obviously beter als je het niet over de hoofden van dertig anderen hoeft te doen. Probeer daarom te flirten in een les waarbij je een beetje bij je crush in de buurt zit. Zo weet hij/zij tenminste zeker dat jouw knipoog voor hem/haar is bedoeld en niet voor de buurman.

#2. Lach naar je crush

Staar jij in de les ook meestal een beetje glazig voor je uit? Lach dan eens naar je crush! Wedden dat dat opvalt tussen al je hersendode andere klasgenoten?

Lees ook: 10 tips om te flirten als je erg verlegen bent

#3. Stuur een briefje

Deze tip is een classic, maar ook een beetje risky: stuur een briefje. Je hoeft er niet meteen een hele liefdesverklaring in te zetten, maar kunt gewoon vragen of hij/zij zin heeft om in de pauze iets met je te eten. Belangrijk bij deze tip: probeer in te schatten of hij/zij je echt leuk vindt en zorg ervoor dat het briefje niet bij de verkeerde terechtkomt. Je wilt niet dat jouw liefdesverklaring wordt voorgelezen in de klas, toch?

#4. Vraag hulp

IsΒ je crush een kei in Duits en snap jij niet al te veel van die naamvallen? Vraag hem/haar dan of hij/zij je in de pauze nog wat uitleg wil geven. Of course delen jullie samen een boek, zodat jullie hoofden vlakbij elkaar zijn…

#5. Laat je pen vallen in de buurt

Oeps! Viel daar helemaal toevallig jouw pen vlak naast zijn/haar tafeltje. Als jouw bae hem voor je opraapt, moet je jouw crush natuurlijk uitgebreid bedanken…

Lees ook: 15 dingen die je nooit moet doen tijdens het flirten

Beeld: 123RF