reünie high school musical lyrics sterren 9x dingen die je herkent als je op de middelbar school zit

9 dingen die je herkent als je op de middelbare school zit

Loopt er bij jou op school ook een hottie rond? Op iedere school loopt er wel zo’n rond: eentje die eigenlijk model had moeten zijn. Voor hem maak je al je huiswerk en ook je vriendinnen zijn helemaal hoteldebotel

teacher gifs Page 21 | WiffleGif

Misschien is dit bij jou nog niet gebeurd maar is een van je vriendinnen al ten onder gegaan. De vloer in de aula is op de een of andere manier op elke school superglad en de kans dat je hierdoor valt is zeker aanwezig. Het gebeurt ook nog eens altijd in een overvolle aula. Geen zorgen: dit overkomt bijna iedereen en de volgende dag zijn je klasgenoten het alweer vergeten. 

School Of Rock Falling GIF by Nickelodeon - Find & Share on GIPHY

De eerste keer te laten komen op de middelbare school is zenuwslopend. Wat gaat er gebeuren? Hoe zal de verzuimmedewerker reageren? Gelukkig valt het altijd reuze mee, maar zorg wel dat het niet te vaak gebeurt! 

Late For School Gifs Get The Best Gif On Giphy You Are Late Fail ...

De piepjestest zal je nooit van je leven vergeten, zelfs niet als je al jaren van school af bent. Voor de sportieve boys en girls is het een makkelijke manier om een goed cijfer te halen, maar voor de hardloophaters is het een en al ellende. Bah! 

Cardio For People Who Hate Running | Into The Gloss

Het overkomt iedereen: je zit in de les en opeens is er een huiswerkcontrole. Huiswerk? Je bent het huiswerk vergeten te noteren in je agenda en hebt het niet gemaakt. Snel probeer je bij je buurvrouw mee te kijken naar de antwoorden om niet door de mand te vallen. #oeps

I forgot my homework

Dit overkomt ieder meisje weleens tijdens haar middelbare school periode. Je hebt gymles en opeens krijg je verschrikkelijke buikpijn. Het is weer zover: je bent ongesteld en kan niet mee doen met de gymles. Een uur lang moet je krampachtig toekijken hoe de boys uit jouw klas zich uitsloven tijdens een potje basketbal.

Freshman Gym Class Basketball Game [GIF] – FHNtoday.com

Aan het begin van het schooljaar ga je met een goed gevulde etui naar de les. Pennen, potloden, markers:jouw etui zit bomvol. Hier en daar leen je een pen uit en na een paar maanden eindig je vaak met een afgekloven gum, een potlood zonder punt en de vulling van een pen. Girl, why?

Top 30 Favourite Person GIFs | Find the best GIF on Gfycat

Tijdens de les mag je niet eten en drinken. Jij en je besties hebben verschillende trucjes om ongezien lekker te snacken tijdens het laatste uur. Pas op dat je niet te hard smakt! Hihi.

Latest Taurus GIFs | Gfycat

Tijdens de middelbare school maak je een heleboel veranderingen mee. In het eerste jaar vind je alles spannend en sta je te popelen om naar school te gaan. Hoe langer je op school zit, hoe minder zin je hebt in dat eerste uur aardrijkskunde. Als de wekker gaat druk je het liefst op de snooze knop.

Too Cool For School GIF - Find & Share on GIPHY

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • ok replica review
    ok replica review
    Reactie: real good watch
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen