opleiding wereld reis

Yay! Met deze opleiding reis je de hele wereld rond

Droom jij van een internationale carrière? Lucky you, want wij vonden een opleiding waarmee het eenvoudiger is dan je denkt. En trust us: dit wil je studeren!

Begint jouw hart sneller te kloppen van mooie reizen? Wil jij later als girl boss de wereld over reizen? Met de opleiding Hbo Toerisme van Hogeschool Tio is internationaal succes binnen handbereik. Check 5 redenen waarom deze opleiding jouw one way ticket naar je droomjob is!

#1. Reisprofessional van de toekomst

Tio’s toerisme-opleiding leidt je op tot reisprofessional van de toekomst. Vlieg de wereld over als eventmanager, stel reizen samen als productmanager of geef stadsimago’s all over the world een boost als citymarketeer. Girls die van reizen hun werk willen maken, zitten bij deze topopleiding goed.

#2. Learning by doing

Bij deze opleiding staat praktijkgericht leren centraal. Zoals het zelf samenstellen én uitvoeren van internationale reizen, het adviseren van echte reisorganisaties en het doen van marktonderzoek. Je ziet veel van de wereld én bent na je studie verzekerd van de nodige praktijkervaring; ideaal!

#3. Leren van de professionals

Bij Tio leer je het vak alleen van de besten. Want wie kan je nu meer leren over toerisme dan toerisme-experts zelf? Alle Tio-docenten zijn professionals die vaak nog met één been in de praktijk staan. Zoals een tourmanager of een directeur van een reisorganisatie. Zij leren jou de kneepjes van het vak!

#4. Internationale ambities

Tio biedt je volop internationale mogelijkheden. Denk: internationale studiereizen, buitenlandse stages of zelfs een periode studeren aan een internationale universiteit (optioneel). Niet voor niets kiezen studenten met internationale ambities graag voor Tio.

#5. Beste toerisme-opleiding van Nederland

Kies je voor deze opleiding, dan heb je later in het werkveld definitely een streepje voor. Tio’s toerisme-opleiding is door de Keuzegids Hbo 2021 namelijk verkozen tot de beste van Nederland! Al jarenlang de onbetwiste nummer 1. Zeker weten dat dat goed staat op je cv.

Bonustip: tophotels en sterrenrestaurants

Word jij heel blij van de bruisende, internationale wereld van hotels en events? Dan is Tio’s Hotelschool Amsterdam misschien ook iets voor jou! Creëer de perfecte beleving en maak elk verblijf en event tot een succes. Welkom in de wereld van tophotels, sterrenrestaurants, (sport)events en festivals!

Meer weten over deze opleidingen? Kom naar een open dag van Tio (op de vestiging of online)!

-Partnerbijdrage-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen