Mijn moeder had een nieuwe vriend die jonger is en eerlijk gezegd vond ik hem ook wel hot. Steeds als mijn moeder naar haar werk ging, probeerde ik hem te verleiden. Na drie dagen ging hij erop in.

We hebben toen gezoend. Vanaf toen deden we dat elke dag en we gingen ook steeds verder. Toen we eindelijk seks hadden kwam mijn moeder binnen. Ik woon nu tijdelijk bij een vriendin van mij, maar ik wil graag naar mijn moeder toe. Wat moet ik doen? L.

Wat jij hebt gedaan is inderdaad heel erg, maar de vriend van je moeder is minstens zo fout. Hij is en blijft degene die ouder is en dus de verantwoordelijkheid moet nemen om met zijn handen van de dochter van zijn vriendin af te blijven. Hopelijk heeft je moeder hem ook de deur uit geschopt, want zo’n man kan ze natuurlijk nooit meer vertrouwen. Wat jezelf betreft: het is belangrijk om met je moeder te gaan praten, om je excuses aan te bieden, om te vertellen dat je inziet dat je iets heel ergs hebt gedaan en dat het nooit meer zal gebeuren. Ze zal misschien nog wel even boos en verdrietig zijn, maar jij bent en blijft haar dochter. Er is geen enkele reden om je dochter definitief de deur te wijzen, alleen omdat zij zelf een vriendje had dat niet met zijn handen van een meisje van 16 kon afblijven.

Lees ook: GIRLZ Talk – Acteur worden