Koken

Shoppen: 5x Kookboeken voor beginners in de keuken

Vind jij dat het tijd is om eens zélf te gaan koken, in plaats van altijd maar je ouders het avondeten op tafel te laten zetten? Dan zijn deze vijf kookboeken een must om in je kast te hebben! Want koken hoeft écht niet moeilijk te zijn. Met deze boeken zet je in no-time een heerlijk én gezond gerecht op tafel waar je iedereen mee zal wegblazen.

1. Het onmisbare studentenkookboek

Of je nou nog thuis woont, of al op kamers gaat: in dit kookboek vind je meer dan 40 heerlijke maaltijden die je niet alleen eenvoudig en snel kunt maken, maar ook nog eens heel gezond zijn! Daarnaast krijg je handige tips en tricks waar iedere beginnende kok veel aan heeft.

studenten kookboek
SHOP

2. Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet

Leonie ter Veld deelt in haar kookboek geen ingewikkelde of modieuze gerechten met duizend ingrediënten die je niet kent; nee, gewoon makkelijk koken, met betaalbare ingrediënten uit de supermarkt. Vervang de diepvriespizza eens voor een lekkere maaltijd die je zelf hebt gekookt! Omdat zelf fatsoenlijk koken écht heel makkelijk kan zijn.

wat een studentje 's avonds eet
SHOP

3. Lekker & simpel

In het Lekker & Simpel kookboek vind je geen moeilijke gerechten waar je uren voor in de keuken moet staan, maar lekkere en simpele recepten die iedereen kan maken. Met wel 200 (!) recepten voor een lekker, simpel en snel avondmaal. De recepten kunnen binnen 20 minuten op tafel staan en je vindt er gerechten in als een zelfgemaakt broodje hete kip, een eenpansgerecht met zoete aardappel, een pasta-ovenschotel met Boursin, taco lasagne. En ook de lekkerste gerechten met wraps zoals een kip-pesto wraptaart. 

lekker & simpel kookboek
SHOP

4. 5 Ingrediënten: snel & simpel koken

Jamie Oliver laat je in dit kookboek zien hoe je met slechts 5 ingrediënten iedere dag heerlijk en gezond kunt eten. Alle recepten zijn supermakkelijk te maken en in een handomdraai klaar. In het boek vindt je 130 recepten over kip, rund-, varkens- en lamsvlees, vis, eieren, vegetarische recepten, salades, pasta’s, rijst, noedels en uiteraard heerlijke zoetigheden!

5 ingrediënten jamie oliver
SHOP

5. Het basisbakboek

Ook een beginner als het op bakken aankomt? Geen probleem! In dit basisbakboek heeft Laura de beste basisrecepten verzameld en laat ze zien hoe je de lekkerste koekjes, cakes en taarten kunt maken. Ook deelt ze handige basiskennis, baktips en ongeschreven bakregels die normaal nergens vermeld staan. Nog beter: je vindt in het boek ook stap-voor-stap foto’s!

bakboek
SHOP

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen