to go bekers

Shopping: 5x to go beker

Kun jij wel wat warmte gebruiken tijdens deze koude dagen? Wij hebben vijf keer een superleuke to go beker voor je uitgezocht, zodat jij overal een yummy hot choco kunt drinken. En zeg nou eerlijk, ze zien er toch veel te cute uit?

Dopper to go beker

Op zoek naar een leuke to go beker? Deze Dopper heb jij waarschijnlijk al duizend keer voorbij zien komen, maar hij is écht heel handig. Je drinken blijft superlang warm. Yummy! Je scoort deze schattige, roze Dopper bij bol.com voor €29,50. 

to go beker

Blond Amsterdam 

Awh, deze cup wil je hebben! De beker is van plastic, dus hij houdt je drinken niet superlang warm, maar hij geeft je outfit wel een boost. De to go cup van Blond Amsterdam is te koop bij bol.com voor €12,95. 

to go beker

Kattenfles 

Deze thermofles met kattenoortjes is helemaal Ariana Grande inspired. Ben jij gek op warme drankjes? Dan is deze fles perfect voor je. Hij kost €22,50 en is te koop bij EXPO

Kat Thermo Fles Kat Thermo Fles

Marble 

We love marble! Deze handige fles met schroefdop is te koop bij Bijenkorf en kost €19,50. 

to go beker

KeepCup to go

Deze roze cup van ASOS is too cute! Hij kost €35,99. Dat is wel een beetje prijzig, dus misschien is het een leuk cadeautje voor onder de kerstboom. *wink*

to go beker

Lees ook:

Beeld: Bellendo Online Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen