huisdier quiz welk dier ben jij shopping huisdieraccessoires

Shopping: 6X de leukste accessoires voor je huisdier

Yay, it’s almost Dierendag. Weet jij nog niet wat jij wil kopen voor je fluffy friend? Check deze leuke accessoires voor je huisdier.

Personal item

Heb jij een hond? Lucky you! Bij Etsy kun je superleuke halsbandjes voor je hond kopen en personaliseren. Hoe cool is dat? Je shopt de halsbandjes voor maar €9,05 én de verzending is gratis.

Hello, Kitty

Is jouw kat een beetje ijdel? Dan kun je deze leuke bow tie bij Etsy kopen voor €7,-. Houdt je kat niet van roze? No problem! Er zijn meerdere kleuren beschikbaar op de website en de prijs remains the same.

Playtime!

 

Als jouw hond toe is aan een nieuw speeltje, kun je dit speeltje voor €8,40 op AliExpress kopen. In verschillende kleuren, of course. Pluspunt: dit speeltje is ook goed als gebitsreiniger.

No dog, no cat

Heb jij geen kat of hond? Dan hebben wij ook nog een superleuk accessoire! Een schommel die je bijvoorbeeld voor je hamster kunt kopen, maar ook voor een vogeltje of een ander klein huisdier. De schommel is te koop op AliExpress. De blauwe kost nu €1,58 en de roze €2,06.

Foodies

Alle huisdieren hebben eten nodig en daarom is het handig om een voederbak te hebben. Op AliExpress zijn die er in allerlei kleuren en formaten. De prijzen verschillen van €1,77 tot €4,14. Natuurlijk kun je ook voor andere huisdieren voederbakjes aanschaffen.

Better than your bed

Als jij een huisdier hebt dat van slapen houdt, is een nieuwe mand een superleuk cadeau, right? Dit kun je kopen bij Etsy voor €49,95, maar wees er snel bij, want er is er maar één op voorraad. Als je een vis hebt, kun je bijvoorbeeld een nieuwe vissenkom kopen of nieuwe plantjes.

Welke accessoires ga jij kopen?

Beeld: 123RF

Lees ook:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen