Skullcandy mood boost

Skullcandy lanceert mood boost programma + winactie

Het toffee audio-lifestyle merk Skullcandy is begonnen met een nieuw programma Mood Boost waarbij ze de geestelijke gezondheid van millennials en generatie Z onder de aandacht brengen. Good job!

Mood boost Skullcandy

Met dit programma wil Skullcandy problemen als verslaving, angsten, depressies en suïcidaliteit onder de aandacht brengen onder de doelgroep én ze op een fysieke manier helpen. Het speciale programma van Skullcandy bestaat onder andere uit exclusieve muziek gemaakt door upcoming artiesten als Rico Nasty en Rina Sawayama. Ook brengen ze iedere maand limited edition producten uit in samenwerking met verschillende grafische ontwerpers.

Een heel jaar

Het programma duurt twaalf maanden, dus bereid je voor op een jaar vol positiviteit. Iedere maand staat er namelijk een positieve mood in de spotlight zoals hopeful, strong en blissful. Met die laatste beginnen ze hun programma en jij maakt kans op de limited edition oortjes uit deze collectie.

Winnen?

Kun jij wel van die fijne oortjes gebruiken tijdens het thuiswerken, thuis studeren of om je gewoon even terug te trekken met je favo muziek of podcast? Great news: je maakt kans op een mood boost bundel van Skullcandy met een poster en draadloze oortjes. Vul hieronder het formulier in.

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag.

Lees ook:

Zó klinkt muziek in 8D

Dít is het favoriete liedje van Ariana Grande

Jaimie Vaes is inspiratiebron nieuwe album Lil’ Kleine

Beeld: Skullcandy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij draadloze oortjes?

  • Rosa
    Rosa
    Reactie: Nee hellaas niet!!! Maar zou het zo intens fijn vinden ook tijdens het uitlaten van mn hond hoop het zo ontzettend erg!
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen