Mijn beste vriendin heeft een vriendje, en ik heb met hem gezoend. Hij flirtte altijd al een beetje met me, maar ik had dat nooit zo door.

Voordat ik het wist stonden we te zoenen, het ging heel snel. Ik weet dat ik het moet vertellen, maar ik ben bang dat onze vriendschap eraan kapot gaat. Help me alsjeblieft.
Een meisje met spijt

Dat had je natuurlijk moeten bedenken voordat je ging zoenen. Als je gaat zoenen met de vriend van je beste vriendin kun je er bijna op rekenen dat je vriendschap eraan kapot gaat. Daar bestaat geen excuus voor. Je wist wat je op het spel zette en je hebt het tΓ³ch gedaan. Dus als je het vertelt zal ze je dat niet zo snel vergeven. Vraag is of je het wel of niet moet vertellen. Als je denkt dat jullie vriendschap bestand is tegen zoveel eerlijkheid, dan moet je dat doen. Als je bang bent je beste vriendin kwijt te raken, dan kun je ook besluiten niets zeggen. Denk niet dat jij je minder schuldig voelt als je het wel vertelt. Het verandert niets aan de fout die je hebt gemaakt. De keuze ligt bij jou.

Lees ook: Help! Een bezette jongen flirt met mij