Met de zomerse dagen is sporten misschien wel het laatste waar aan je denkt. Maar wil je ondanks deze warmte toch in shape blijven? Wij hebben een paar sporten op een rijtje gezet die je deze zomer lekker kunt doen.

Zwemmen
Één van de makkelijkste manieren om in vorm te blijven tijdens de zomermaanden is zwemmen! Lekker trainen en afkoelen tegelijkertijd, hoe handig! Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een paar baantjes te trekken in het zwembad, maar je kunt ook zwemmen in de zee of bij een recreatiepark bij jou in de buurt.

Skeeleren
Pak je skeelers en nodig je BFF uit! Skeeleren is heel gezellig en ook nog eens sportief. Heerlijk in de zon en met de wind door je haar. Vergeet alleen geen beschermers te dragen tijdens het skeeleren. Blauwe plekken matchen namelijk niet bij je zomeroutfit.

Joggen
Een ander makkelijk alternatief is joggen! Pak je hardloopschoenen, een flesje water en je mp3-speler and you're good to go! Je kunt een route uitstippelen bij jou in de buurt of als er een park in de buurt is, kun je daar een paar rondjes hardlopen.

Badminton
Pak je badminton en shuttles erbij en ga lekker badmintonnen! Deze sport is goed te doen in je achtertuin, lekker op het strand of bij dat leuke grasveldje bij jou in de buurt. Qua outfit kan ook van alles; kort broekje, topje of zelfs een bikini. Denk maar eens aan hoe egaal bruin je hiervan wordt. Badmintonnen kun je niet alleen maar met z’n tweeën doen, maar ook met z’n vieren, nog gezelliger dus!

Lees ook: 10 redenen om regelmatig te sporten.