Dierendag komt er weer bijna aan en dat is natuurlijk hét moment om je liefste huisdiertje te verwennen. Je (zorg)paard heeft het hele jaar hard gewerkt en nu is het tijd voor een beloning. Wij hebben een paar leuke cadeautjes uitgezocht waar jij én je paard helemaal happy van worden.

 

 

1. Deze superleuke borstels laten je paard weer helemaal stralen. De zachte borstel met steentjes is toch helemaal glamourous?
Borstel steentjes: €4,95 MissPony
Bloemborstel: €4,20 MissPony

2. Je paard steelt zeker de show met deze hippe dekjes. Een gave zebraprint of lekker roze, het kan allemaal!
Dekje zebra : €66,15 (£55,20) Lucky Pony
Dekje roze: €19,95 MissPony

3. Natuurlijk moet je paardje goed verzorgd worden, dus een hoevenkrabber is zeer belangrijk. Hoeven krabben wordt hartstikke leuk met deze gestippelde hoevenkrabber!
€2,95, MissPony

4. You love fashion en jouw paardje ook! Een veertje in je haar is helemaal hip, dus dan kan een veertje in de manen van je paard natuurlijk niet ontbreken. Check hoe leuk!
€3,50 Equiwishes

5. Deze Jolly Appel geeft je paard veel plezier. Hang ‘m op in de stal en laat je paard lekker spelen met dit appeltje mét een lichte appelgeur.
€16,50, De paardendrogist

6. Twinkle, twinkle. Glitters maken alles mooier en beter. Dus laat je paard schitteren met deze glitters. Je kunt ze aanbrengen op zijn hoeven en lichaam. Natuurlijk is het helemaal veilig.
Glittergel lichaam: €21,94 Petssupermart
Glitters hoeven: €21,94 Petssupermart

hoevenkrabber manenclips bloem borstel appel borstel steentjes glittergel glitters hoeven roze dekje zebra dekje