bff kinderachtig

Talk: ‘Mijn BFF gedraagt zich kinderachtig’

‘Lieve GIRLZ, mijn BFF gedraagt zich heel kinderachtig vergeleken met mij. Ik weet niet zo goed wat ik hiermee moet doen of ik er iets van moet zeggen…’

Mijn BFF is kinderachtig

Hey, ik heb een probleem… Ik erger me de laatste tijd aan mijn beste vriendin. Ze gedraagt zich heel erg kinderachtig en sorry, maar haar kleding kan echt niet meer. Ik weet dat ik haar gewoon moet accepteren, maar ik erger me er gewoon heel erg aan. Wat moet ik doen?

Anoniem

Inderdaad, dat moet je accepteren…

Je zegt het inderdaad zelf al: je zult het moeten accepteren dat je vriendin anders is dan jij. Misschien ben jij iets sneller volwassen geworden dan je BFF, waardoor jullie niet meer helemaal matchen. Dat is niet erg, dat komt bij veel vriendschappen voor op jullie leeftijd. Jammer is het natuurlijk wel. Misschien zijn er wel nog bepaalde dingen die je wel heel leuk vindt om te doen met haar, zoals sporten of een filmavond houden? Shoppen en over de liefde praten kan ook met andere vriendinnen. Zit er echt niks meer in, zeg dan eerlijk tegen haar dat je het gevoel hebt dat jullie uit elkaar zijn gegroeid. Ook in vriendschappen is namelijk het niet netjes om iemand aan het lijntje te houden.

Stel hier jouw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lees ook:

Beeld: Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen