ongemakkelijk crush autisme hoofdpijn sexy snaps leuk vinden alcohol awkward vriendje verliefd dom verveelt in vakantie Wanhopig puberteit hooggevoelig jongen moeder irritant leraar zelfmoord plegen onbereikbare jongens hekel aan school

Talk: ‘Mijn ouders drinken veel alcohol’

Alcohol

Mijn ouders drinken elke dag alcohol en ik kan er niet meer tegen. Ik wil op internaat, maar ondanks het drinken heb ik een goede band met mijn mama en ik wil haar ook niet kwetsen of alleen laten.

Ik voel me elke dag verantwoordelijk voor mijn ouders, zeker mijn papa want hij rijdt ook dronken met de auto rond, ook met andere mensen erin. Dus nu zit ik met m’n handen in mijn haar… Op school word ik buitengesloten dus ik heb op school noch thuis rust. Hebben jullie ideeën om hieraan te ontsnappen?

Anoniem

Probeer er met iemand over te hebben

Wat heftig! Het is niet normaal dat jouw ouders zo veel drinken en als ze zelfs gaan rijden, is het ook heel gevaarlijk voor anderen. Het is dus verstandig om hier met iemand over te hebben, bijvoorbeeld je mentor, de vertrouwenspersoon op school of een lieve oom of tante. Ook met je probleem op school kun je terecht bij je mentor of vertrouwenspersoon. Sterkte, babe!

Ook een vraag? Vul dan dit formulier in:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beeld: 123rf

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen