Vrijdagavond werd de wereld geschokt door aanslagen in Parijs. Op terrassen, in cafés en in een concertzaal doodden terroristen 129 mensen en raakten honderden anderen zwaargewond. Overal ter wereld zijn mensen geschrokken en verdrietig, maar voor The Vamps kwamen de aanslagen heel dichtbij. De band verloor twee leden van zijn team.

Marie Mosser en Thomas Ayad werkten voor de platenmaatschappij waar de band die optrad tijdens de aanslagen bij zit, maar ook The Vamps. Marie en Thomas waren in de concertzaal toen de terroristen binnenkwamen en hebben de aanslag helaas niet overleefd. Op Facebook wensen The Vamps hun vrienden en familie veel sterkte:

“We willen de familieleden en vrienden van Thomas en Marie veel sterkte wensen. Zij waren een belangrijk deel van het The Vamps-team in Frankrijk en kwamen vrijdagnacht op tragische wijze om het leven in Parijs. Ze zullen worden gemist door ons en iedereen die hen kende. Brad, James, Connor en Tristan.”

Vanmiddag om 12.00 uur wordt er ook in Nederland een minuut stilte gehouden om de slachtoffers van de aanslagen te herdenken.