Tiny House Droomparken

Tip van GIRLZ: met je bestie in een Tiny House!

Zijn jij en je bestie bored in the house? Of ben je toe aan een leuk uitje met je moeder, zus of bae? GIRLZ heeft dé tip voor jou. Huur een Tiny House bij Droomparken en je hebt gegarandeerd de tijd van je leven!

Relaxen in de natuur

Het motto van een Tiny House is: minder huis, meer leven. De Tiny Houses van Droomparken liggen midden in een natuurrijke omgeving. Ideaal om even lekker tot rust te komen in deze hectische tijd! De Tiny Houses zijn cosy ingericht en beschikken over alle voorzieningen die je je wenst: een kleine, maar fijne badkamer, chille slaapplek, ultieme relaxbank en televisie voor gezellige Netflix-avondjes. In de ochtend kun je kiezen voor een ontbijtje op bed inclusief verse jus en croissantjes. Waar kunnen we boeken?!

Bubbelen in de hottub

Heb je nog twijfels? Misschien kunnen we je dan overtuigen met de heerlijke hottub die je kunt gebruiken als je een Tiny House huurt! Trek je bikini aan, bestel een mocktail en yummy hapjes voor jou en je bestie en geniet van een heerlijke chillmiddag in de hottub. Love it! Ben jij avontuurlijk ingesteld? Je kunt ook marshmallows roosteren bij een écht kampvuur of supercoole e-choppers huren om de omgeving te verkennen. Veel stoerder dan een fiets, toch? Hihi.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens een kijkje op de website van Droomparken of slide in onze DM voor meer info. Have fun!

Maak de quiz: Wat wordt jouw eerstvolgende vakantiebestemming?

Beeld: Droomparken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen