Als je ‘s ochtends de deur uitgaat, wil je er wel op en top uitzien. Je weet maar nooit wanneer je een hotte boy tegenkomt! Vooral op je eerste schooldag, wil je natuurlijk een verpletterende indruk achterlaten bij al je (nieuwe) klasgenoten. Maar dat betekent niet dat je uren voor de spiegel hoeft te staan, want jezelf ready maken kan heel snel gebeuren. Lees onze tips!

Droogshampoo
Even geen zin of tijd om je haren te wassen? No worries! Met een droogshampoo ben je binnen twee minuten al klaar en voelt je haar weer lekker luchtig aan.

Vaste plek
Bewaar al je make-upjes op een niet zo rommelige, vaste plek. Zo hoef je 's ochtends niet eerst een kwartier naar de goede eyeliner te zoeken…

Vooruit denken
Bedenk de avond ervoor alvast wat je look voor de volgende dag wordt. Het scheelt een hoop als je 's ochtends met je slaperige hoofd niet meer hoeft te bedenken wat je aan moet trekken.

Smokin’hot
CreΓ«er smokey eyes als je echt geen tijd hebt. Als je aan het haasten bent, gaat er al snel van alles mis. Als je de oogschaduw dan per ongeluk uitveegt, is dat geen problem. Bij smokey eyes kan dat gewoon!

Knot of vlecht
Om tijd te besparen kun je ook eens 's avonds je haren wassen. Ga vervolgens slapen met een knot of een vlecht in je haren. Het resultaat? Een hairdo vol met slag, waar je die ochtend niets meer aan hoeft te doen.

Inpakken
Pak 's avonds alvast je tas in. 's Ochtends gehaast zoeken naar je wiskundeboek of je favo pen is voortaan verleden tijd!

Multitasken
Als je conditioner in moet werken, heb jij mooi even de tijd om je tanden te poetsen. Scheelt je weer wat minuutjes!

Toilettas
Stop je belangrijke spulletjes in een toilettasje en neem dit mee naar school. Zo kun je onderweg nog even de laatste puntjes op de i zetten (tenzij je op de fiets bent natuurlijk) en kun je het op school altijd nog even bijwerken!