Ooo, ben je met het verkeerde been uit bed gestapt en ben je niet te genieten? Lees dan deze tips en word weer helemaal happy!

Kussen

Als je gefrustreerd bent, helpt het om een kussen van je bed te pakken en er heel hard in te schreeuwen. Even die frustraties kwijtraken!

 

Grappige websites

De leuke teksten en plaatjes op websites als Icanhas.cheezburger.com zorgen er zonder twijfel voor dat je je al een stuk vrolijker voelt.

 

Filmpjes

Kijk de filmpjes terug die jij en je BFF een tijdje terug in een melige bui hadden gemaakt. Niks is zo grappig als jij en je BFF die lekker gek doen. Een leuke comedy-film kijken kan natuurlijk ook.
 

Lachen

Ga voor de spiegel staan en zet een brede lach naar jezelf op. Want lachen is leuk om te doen én je wordt er ontspannen van.

 

Erover praten

Praat met je moeder of bel je BFF en meld dat je je niet heel erg happy voelt vandaag. Gooi alles eruit: erover praten helpt!

 

Muziek

Maak een afspeellijst op je iPod met leuke dance songs en ga even helemaal los. Krijg je ook meteen meer energie van.

 

Vermijd negatieve mensen

Je kunt beter uit de buurt blijven van mensen die alleen maar klagen en mopperen. Als jij de hele tijd hun gezeur moet aanhoren, wordt jouw humeur er ook niet bepaald beter door.

 

Eet chocola

Door chocola maakt je lichaam endorfine aan. Dit is een stofje waardoor je je beter gaat voelen. Last van stress? Neem dan gerust een reep pure chocola. Pure chocola verlaagt het aantal stresshormonen in je lichaam en vermindert spanning. Wil je liever wat gezonders doen? Ga hardlopen! Hierdoor maakt je lichaam ook endorfine aan en het is goed voor je conditie.

 

Shoppen

Natuurlijk verdien je het om jezelf af en toe te trakteren op een nieuwe outfit en helemaal als jij je er gelukkiger door voelt.  Vraag of je BFF gezellig mee gaat shoppen en je hebt meteen al een leuke dag in het vooruitzicht.