Heb jij een geweldig 2013 gehad? Dan moet je dit jaar natuurlijk wel fantastisch afsluiten! En wat is er nu beter dan het nieuwe jaar in te gaan met een onvergetelijke party. Of je het nu thuis viert of ergens anders, met deze tips kun jij straks terugkijken op een knallend nieuwjaarsfeest!

 

 

Dansen
Een feest is nooit geslaagd als er niet flink gedanst wordt. Dus dans zoals je heel 2013 nog niet hebt gedaan en ga helemaal los!

Lees ook: de leukste partymuziek

Familie en vrienden
Omring je tijdens de jaarwisseling met al je familie en vrienden. Zo begin je het jaar supergoed met alle mensen van wie je houdt!

Muziek
We need music! Of je nu zelf een knallend feest geeft of je gaat naar een ander feestje, muziek mag echt niet ontbreken. Ten eerste kan niemand zo genieten van jou dancemoves, maar muziek zorgt ook voor een superleuke sfeer. Dus maak een toffe playlist met de leukste songs van 2013.

Heb je inspiratie nodig voor je playlist? Lees dan: 10 best songs van 2013.

Be fabulous!
Een nieuwjaarsfeest is your time to shine. Dus vergeet al je zorgen, trek je mooiste outfit aan en straal de hele avond. Als jij er geweldig uitziet, voel je je vanzelf ook helemaal top! En dat is natuurlijk heel belangrijk voor een goed begin van 2014.

Leg het vast
Natuurlijk wil je dit fantastische feest nooit meer vergeten, dus leg alles vast! Maak leuke foto’s en filmpjes zodat je over een tijdje nog flink kunt nagenieten.

Zoenen
Is je crush in de buurt tijdens jouw nieuwjaarsfeest? Zoek hem dan snel op voor twaalf uur, want dit is natuurlijk het perfecte excuus om elkaar te zoenen! Is je crush er niet? Kies dan iemand anders uit wie je graag het eerst een fijn 2014 wilt wensen.

Thema
Een themafeest is ook altijd erg leuk. Flower power, gemaskerd bal en Disney zijn een paar superleuke thema’s voor je feestje. Natuurlijk kan ook een dresscode hierbij niet ontbreken, want het leukste is natuurlijk is iedereen zich kleedt naar het thema!

Enjoy!
Het belangrijkste is natuurlijk dat je flink geniet van jouw knallend nieuwjaarsfeest. Het duurt namelijk weer een heel jaar voor we weer zo’n geweldig feest hebben!